Strony: [1] 2
Autor Wątek: Podanko GlockPL  (Przeczytany 296 razy)
GlockPL
*

« : Lipiec 26, 2010, 15:30:14 »

Witam Smiley

1.14 lat
2.GG 5894794
3. Steam ID: 0:1:27912941
4. GlockPL Synek Mamuś<3 lub GlockPL
5. Uważam ze jeste ogarnieta osoba mialem już ADMINA na 2 serwach  i uwazam ze byl bym dobrym ADMINE
Na serwie ( PLAC ZABAW) przebywam prawie caly czas.
Lubie kazdy rodzaj map nie wazne czy surf czy jail czy cos inego zawsze bede.
6. Serwer Jail-Dr-Mg   [PLAC ZABAW]

Mαмυś DєєJαу. <3
**

« Odpowiedz #1 : Lipiec 26, 2010, 16:05:33 »

Zdecydowanie na TAK.
Porządny chłopak, potrafi dopilnować porządku bez admina, przynajmniej próbuje Cheesy.
Ogarnięty, spokojny i przyzwoity, ogarnia na jailach. Smiley

Nie mów Mi jak bardzo Mnie kochasz... Pokaż to, poświęcając Mi swój czas. <3
knopi
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 26, 2010, 16:11:09 »

spoko koleś Cheesy jestem na TAK :d ogarnia, nie krzyczy do mikrofonu, dobrze się dogaduje ze mną i z innymi graczami itd. itp.   martowa

MaDzIa.
**

« Odpowiedz #3 : Lipiec 26, 2010, 19:14:13 »

Glock Na Admina !!!Miły,Opanowany,Ogarnia !!!TAK

HiHi
Molas
*

« Odpowiedz #4 : Lipiec 27, 2010, 08:40:53 »

Jestem ZA, a nawet przeciw. Oczywiście TAK, dlaczego: dogaduje się z innymi, jest sumienny, nie puszcza muzyki jak inni tego nie chca.

Xzae
*

play 4fun

« Odpowiedz #5 : Lipiec 27, 2010, 11:50:17 »

Jestem na nie. Jest to osoba piszaca mase bledow a admin powinien dawac przyklad. Jesli chodzi o micro to nie zgadzam sie z knopim bo dobrze go slychac jak pusci muzyke.

Mαмυś DєєJαу. <3
**

« Odpowiedz #6 : Lipiec 27, 2010, 12:08:38 »

Jest to osoba piszaca mase bledow a admin powinien dawac przyklad.
Przecież nie jest najważniejsza ortografia.. A admin powinien dawać przykład, ale nie tylko przy ortografii, chłooopie, Admin powinien dawać większy przykład w zachowaniu Smiley.
Jesli chodzi o micro to nie zgadzam sie z knopim bo dobrze go slychac jak pusci muzyke.
No to jeśli chodzi o to, to Knopi nie pisał nic o muzyce, tylko o krzyczeniu do mikrofonu.. Zawsze można ściszyć głośność nutki o np te -9 Smiley. A jeżeli komuś się nie podoba no to ---> esc/lista graczy/wycisz gracza/nazwa gracza Bardzo proste Smiley. Bądź w ustawieniach ściszyć całą grę, bo nie potrzebujemy słyszeć jak ktoś strzela na surfach, bądź skacze na dr.. a tym bardziej jak puszczają muzykę Cheesy

`Rst
*

:)

« Odpowiedz #7 : Lipiec 29, 2010, 12:08:47 »

admin powinien dawać przykład pod każdym względem kultury czy to ortografia czy pisanie ze zrozumieniem , na dodatek powinien mieć ukończone 16+
dziękuję to wszystko z mojej strony  Tongue

http://www.youtube.com/watch?v=Kea9meaBYQs

Szukając czegoś, zawsze znajdziesz to w ostatnim miejscu, do którego zajrzysz Cheesy
Mαмυś DєєJαу. <3
**

« Odpowiedz #8 : Lipiec 29, 2010, 12:56:25 »

na dodatek powinien mieć ukończone 16+
Tu się nie zgadzam! Może i chłopcy dojrzewają później, ale to nie jest powód, żeby 14'o/15'o latek nie mógł zostać adminem serwera. Człowieku, przepraszam bardzo, ale to nie jest powiedziane, że osoba mająca 16+ lat nie będzie się lepiej zachowywała od osoby mającej nawet i te 14 lat Smiley. Każdy dojrzewa (umysłowo) inaczej.. To, że powiemy, że średnia wiekowa by dostać admina to jest +16. Smiley

Seta
*

« Odpowiedz #9 : Lipiec 29, 2010, 13:01:59 »

Po pierwsze wiek/staż też się liczy. Chyba nie chcesz żeby jakiś smarkacz z głosem dziecka z przedszkola pyskował do innych graczy co? Wydaję mi się, że osoba zaczyna brać na siebie odpowiedzialność za czyny w takim wieku i czym starsza osoba tym bardziej będzie poważniejsza. Oczywiście nic do Ciebie Glock nie mam tylko tak wtrąciłem.

`Rst
*

:)

« Odpowiedz #10 : Lipiec 29, 2010, 13:07:02 »

spoko Madziu nie unos się  Tongue
 ale sama gra jest od 16+ albo od 18+ wiec dziwne by było jak by 12 i 14 latkowie sobie byli adminami i rządzili bo to dziecko jeszcze jest , które jeszcze nie dojrzało i nie ma tej świadomości i jest bardziej podatne na sugestie , zresztą kto by się słuchał admina 14latka chyba Ci młodsi xd Wink nie mam nic do niego no ale powinien się brać do nauki a nie siedzieć na css i pilnować , zresztą to mnie wybór adminów nie należy ja tylko mam swoje zdanie na ten temat Smiley

http://www.youtube.com/watch?v=Kea9meaBYQs

Szukając czegoś, zawsze znajdziesz to w ostatnim miejscu, do którego zajrzysz Cheesy
Mαмυś DєєJαу. <3
**

« Odpowiedz #11 : Lipiec 31, 2010, 11:40:56 »

Sama nie dała bym Glock'owi 14 lat ;]. Głos ma dość poważny jak na swój wiek. A co do słuchania się 14 latka, to przecież ten, kto zna taką osobę (i ją lubi) będzie podporządkowany, a kto jej nie zna, to z pewnością jak by słyszał Glocka po raz pierwszy, uznał by, że ma on kolo 17 lat Smiley Dlatego popieram moją decyzje - Tak Smiley

A wiek to jest jeden z czynników dojrzałości. Proszę nie oceniać kogoś po wieku i od razu go skreślać, bo jest to dla mnie nierozumiałe, skoro nie zna się osoby 14letniej (w tym przypadku Glocka) to się nie powinno wypowiadać, ponieważ zapewniam Cię Seta, że Glock jest bardziej dojrzały od niejednego 16latka Smiley

Z poważaniem,
` mamuś <3
« Ostatnia zmiana: Lipiec 31, 2010, 11:46:45 wysłane przez Madzia » Zapisane

LifeUser|Bongie
*
Hala Mala Bongo

« Odpowiedz #12 : Sierpień 03, 2010, 22:19:58 »

Jestem na NIE
Admin musi być starszy, ponieważ nikt nie chciał być pouczany przez osobę młodszą od siebie.

P.S.
Błędy może popełniać jak ma dysortografię lub jest nie douczony, ale to już inna sprawa.

Headshot Deluxe
*

« Odpowiedz #13 : Sierpień 04, 2010, 09:02:26 »

@up

No ok ale np. jakiś admin ma 18 lat a jakiś inny gracz na 22 lata, jest ten sam przykład co 14 latek i 17 latek :p

GlockPL
*

« Odpowiedz #14 : Sierpień 04, 2010, 10:58:52 »

Witam  was chce oswiadczyc ze juz nie chce byc adminem poniewaz zostalem okradziony skradli mi stema
Dziekuje

Strony: [1] 2  
Skocz do: