Może ja się wypowiem, z doświadczenia mogę powiedzieć, że
1. Granie innych map niż push tudzież Bagdadu na publicznym serwerze mija się z celem. Bardzo ciężko zebrać ekipę, która potrafi te mapy grać. Tak więc grywalnym na publikach jest 5, razem z Bagdadem 6 map, bo przy pushu zawsze jest 1 konkretny punkt o który idzie walka...
2. Warto zmienić liczbę respawnów na nieskończoną. na publicznym serwerze mało dwa o to, by zostać dowódcą i starać się nie zginać, aby móc wezwać posiłki, gdy jest depleted.
Mała uwaga, prosiłbym o nie banowanie ludzi, tylko dlatego, że Was biją, tak mówię o siebie, a wy swoim zachowaniem budujecie obraz serwera, na którym grają nomen omen tzw. dzieci neostrady. To nie przysporzy serwerowi przyjaciół, a i nikt nie powiedział, że ta gra jest łatwa...

A tak, rzucam hasło, że idziemy do Was pograć, bo będzie więcej ludzi i słyszę, że nie, bo tam buraki grają (cytat dosłowny). Oczywiście no offence, tylko chciałbym, aby ta gra ożyła na powrót w Polsce, bo nie ma drugiej z takim "realizmem walki" (choć graficznie wiele jest lepszych)...
Prosiłbym o poprawienie resownów w banach na angielskie, przy przesyłaniu do banlisty takich z polskimi znakami, na stronie widać krzaczki (z racji tego, że był to ban czasowy i minął z powodu tych krzaczków go wyrzuciłem).
Chciałbym na naszej stornie dołożyć banner z gametrackera Waszego serwera poniżej naszego. Wyglądałoby to tak:

Mogę? Oczywiście nie oczekuję rewanżu...
Co do samego GameTracker, na podstronie Waszego serwera widać: "This server's player stats are not tracked. To track player stats, please claim this server.". Warto by było to zrobić...
I na koniec już wielu fragów i przyjemności z gry z rodakami...