Zuko

Złoty Weteran
|
 |
« : Marzec 16, 2009, 15:43:07 » |
|
W tym wątku możecie pisać propozycje map jakie chcielibyście aby znalazły się na serwerze (lub info o potrzebie aktualizacji danej mapy). Przykład: Nazwa mapy: pl_supermapa Link: www.link-do-super-mapy.plAktualizacja: tak Opis: Super mapka... ble ble ble Screen: link-do-obrazka [b]Nazwa mapy:[/b] [b]Link:[/b] [b]Aktualizacja:[/b] tak/nie (z jakiej wersji do jakiej) [b]Opis:[/b] [b]Screen:[/b]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2009, 17:13:43 wysłane przez Zuko »
|
|
|
|
|
majan_pl

|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 16, 2009, 16:56:50 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2009, 17:24:26 wysłane przez majan_pl »
|
|
|
|
|
|
|
majan_pl

|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 16, 2009, 17:23:28 » |
|
Chciałem napisać Ci wiadomość ale nie nie działa kod weryfikacyjny (ani obrazek ani odsłuchanie) więc pisze tu: Co do wolfa to wiedziałem że ją zrobiłeś (dlatego napisałem że jej nie trzeba przedstawiać) ale nie wiedziałem że jest na serwie. Jak patrzyłem: http://strefagier.com.pl/forum/index.php?topic=381.0 to jeszcze nie było wszystkiego (i dawno na niej nie grałem na serwie). Wiec sry za niepotrzebne literki  A nowy warpath lepiej żeby zastąpił tego starego. Myślałem że jeśli napiszę w aktualizacji "TAK" to będzie oznaczać że mapa ma zastąpić poprzednia wersje. Edit: Wolfa już usunąłem z propozycji.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Marzec 16, 2009, 17:26:34 wysłane przez majan_pl »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Am/Pm

|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 21, 2009, 20:10:48 » |
|
Nazwa mapy: pl_swift_final Link: tutaj Aktualizacja: nie Opis: mapa typu payload; jedna runda, cztery "punkty kontrolne" Screen: obejrzyj galerię na fps-banana=============== Nazwa mapy: ctf_2fort_night Link: tutaj Aktualizacja: nie Opis: 2fort tyle, że nocą (fajnie by było jakby mapa była na wieczornym/nocnym mapcycle) Screen: obejrzyj galerię na fps-banana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Am/Pm

|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 22, 2009, 10:51:27 » |
|
Nazwa mapy: pl_dbheights_v3 Link: FPSBananaAktualizacja: tak (z wersji final(?) do wersji 3) Opis: mapa typu Payload, przeróbka cp_dustbowl Screen: galeria na FPSBanana= = = = = = = = = = Nazwa mapy: cp_freight_final Link: FPSBananaAktualizacja: nie Opis: symetryczna mapa typu cp atak/obrona; środowisko przemysłowe Screen: galeria na FPSBanana
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 22, 2009, 11:29:06 wysłane przez Mr. Am/Pm »
|
|
|
|
|