Zuko

Złoty Weteran
|
 |
« Odpowiedz #30 : Sierpień 31, 2009, 02:10:06 » |
|
Napisałem plugin który będzie kopał graczy którzy nie pobierają customowych plików, wyjątkiem są tutaj dźwięki (cl_downloadfilter "nosounds") - takie osoby mają WIELKIE CZERWONE ERRORY na waszych głowach i widzą was zza ścian.
2ga sprawa, dodałem plugin "admin sounds" pewnie go znacie z innych serwerów, wstawił bym go wcześniej ale mi się nie chciało, jeżeli macie propozycje dźwięków - piszcie tutaj.
W planach jest jeszcze dodanie "śmiesznych/ciekawych" obrazków w różne części map (głownie na respach, żeby się nie nudzić podczas instalacji), aaa i jeszcze w ciągu najbliższych dni przygotuję paczki z customami (dźwięki i czapki)
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2009, 02:12:35 wysłane przez Zuko »
|
|
|
|
|
upside-down squirrel

|
 |
« Odpowiedz #31 : Sierpień 31, 2009, 17:42:38 » |
|
a jak to zrobic, zeby nie pobierac customowych plikow? adminsounds to wg. mnie kolejny "umilacz", ktory dziala jak srodek przeczyszczajacy. Po co zmuszac graczy do sluchania jakiegos czegos? i musze zatrzymac sie i wpisac !stop, zeby potem znow wpisac !stop za 2 minuty, jak admin znow wlaczy "muzyczke". Sorry, za voicespam daje sie bany a to co niby jest, jak nie voicespam? Proponuje dodac komende !fuckoff - raz na zawsze wylaczajaca bajerki 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 31, 2009, 17:45:39 wysłane przez upside-down squirrel »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zuko

Złoty Weteran
|
 |
« Odpowiedz #37 : Wrzesień 04, 2009, 08:32:22 » |
|
np: autoexec.cfg cl_allowdownload 0 cl_downloadfilter none //to wyfiltruj ściąganie customowych plików
alias neo "neo_settings; neo_connect" alias neo_settings "cl_updaterate 67; cl_cmdrate 67; rate 80000; cl_interp 0" alias neo_connect "connect 193.110.122.211:27015" //wpisujesz neo w konsoli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr. Am/Pm

|
 |
« Odpowiedz #39 : Listopad 10, 2009, 20:14:03 » |
|
- zmieniono wartość zmiennej mp_forcecamera z 0 na 1, co skutkuje tym, że na deathcamie nie będziemy widzieli graczy drużynyn przeciwnej (zmiana na prośbę moją oraz użyszkodników forum [link 1] [link 2] )
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 10, 2009, 20:24:06 wysłane przez Mr. Am/Pm »
|
|
|
|
|
|
|