Strony: [1]
Autor Wątek: Paczka Hi-Def  (Przeczytany 201 razy)
Zuko
*

Złoty Weteran

« : Luty 26, 2010, 08:08:09 »

http://www.moddb.com/mods/high-definition-pack

P3P$!
*

« Odpowiedz #1 : Luty 26, 2010, 19:11:46 »

dzięki Zuko, muszę to sprawdzić na testowym serwie.

Niby wszystko super, ale... Size: 371.88mb    Smiley i tutaj zaczynają się schody, bo jeśli każdy gracz będzie musiał pobierać te modele to raczej nie wypali, ale po testujemy zobaczymy Tongue

_________
heheeh ale za mnie gapa, pobieram i nie wiem co Grin Dopiero po pobraniu przeczytałem każdy szczegół owego modu i jest to mod dla gracza, aby mógł sobie na kompie zainstalować, a nie na serwer Smiley ale i tak wielkie dzięki za linka  Wink
« Ostatnia zmiana: Luty 26, 2010, 19:17:26 wysłane przez P3P$! » Zapisane

seeeetttt
*

See You in Hell!

« Odpowiedz #2 : Luty 27, 2010, 10:45:39 »

ja bym sciagnal bo mi sie podoba:P

P3P$!
*

« Odpowiedz #3 : Luty 27, 2010, 14:39:20 »

tak tak bardzo fajny dodatek, z tym że jak włączyłem na full to zajefajnie wyglądało, ale jak stałem Smiley bo biegać i celnie strzelać przy 16fps"ach jakoś już mi nie wychodziło Grin Wniosek 1 mój komp jest za słaby Wink ale dobre jest to ze w każdej chwili podczas gry można włączać i wyłączać owe full hd (Shift+F12), jak wyłączymy to tylko sam efekt bo modele i dźwięki zostają - wiadoma sprawa, apropo dźwięków - fajny efekt wybuchu granatu, no i wszystkie inne też zmienione, ale ja od razu dałem swoje dźwięki do supportów bo te z moda brzmią jak jakieś małe pistaczki a nie wielkie karabiny maszynowe - z tym pelna dowolność oczywiście, każdy może mieć dźwięk jaki chce, ja wole potężne strzały więc dałem swoje dźwięki Tongue

Strony: [1]  
Skocz do: