Skocz do zawartości
Chester

problem z ts3 po reinstalacji systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Chester   

Witajcie mam powazny (jak dla mnie) problem z clienktem ts3 o co chodzi? no więc reinstalowałem całkowicie system windows 7 format całkowity no i gdy przyszedł czas na instalację ts3 to zainstalowałem 3.0.18.2 (taka miałem przed reinstalacją) pieknie sie zainstalował ale... nie uruchamia sie wogóle... zadne ustawienia nie pomogły nawet uruchamianie jako administrator... w procesach go tez nie ma... jakies pomysły? specyfikacja to win7 64 bity... przed reisntalacją wszystko działało bez przeszkód...

 

edit udalo sie problem naprawic ale dziwne to bo musialem zainstalowac 32bitowego clienta na 64 bitowy system...

Edytowane przez Chester

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Husarz   

A jak wpadłeś na to, że zawiniła wersja bitowa?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Chester   

metoda prób i bledów :) najpierw zainstalowałem najnowszą wersje ts3 na 64 nie odpalał mimo ze byla to czyata instalacja... wiec nastepnie siegalem po starsze wersje rowniez na 64  i tez nie chcialy smigac wiec sprobowalem starszej wersji ale na 32 i hula do dzis :) ale zas na netbooku juz mi nie chce sie laczyc z serwerem ts3 strefy tak jak by go nie bylo... tak samo jest w przypadku rcona na netbooku (rcon battlewarten)

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
emJ   

A na netbooka zainstalowałeś wersje 32 czy 64 bitową ?

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz


×