Skocz do zawartości
VargasOgnisty

Problem z przeglądarką (Google chrome. Nie otwiera stron)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu borykam się z problemem takim iż gdy ktoś wyśle mi link na czacie (np steam)

fzfwrjnotkohkyaopynksdmzgcoievlhhocngveq

 

albo (dla przykładu) z battle neta klikam na newsy.

lsglzxehbdmosxebwzotrvxdefazeffehlpefiul

 

 

Przeglądarka za cholerę nie chce otworzyć mimo iż połączenie i wszystko jest. Co mi trochę utrudnia żywot bo nie zawsze jest jak wykorzystać możliwość ctrl c i ctrl v do omniboksa. (Tyczy się takich momentów jak te newsy Battle.necie)

 

Jakąkolwiek pomoc przyjmę bardzo chętnie.

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Smutek   

Informacyjnie nie jest to problem stricte samego chroma (o ile coś w Twoim się konkretnie nie sypnęło), ja śmigam na chromie i nie mam owych problemów. Doraźnie możesz spróbować przejść na inną przeglądarkę a chroma wywalić. Próbowałeś reinstala chroma i co dokładnie się dzieje kiedy klikasz ? 

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach

Raz próbowałem i nic nie dało. Spróbować mogę ponownie. Do tego grzebałem też w samym panelu sterowania czy to coś nie ma z tym styczności. Najwidoczniej nie.

Edit : Dziwne. Musiałem ustawić że przeglądarką główną ma być explorer a potem z powrotem chrome. I wszystko śmiga. 

 

No nic. Temat do zamknięcia. Problem się rozwiązał

 

Edytowane przez VargasOgnisty

Udostępnij tego posta


Odnośnik do posta
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×