wodzu Share Posted March 13, 2017 Witam. Już od ponad miesiąca staram się znaleźć termin na ta dłubaninkę , czyli migrację forum na nowy system nowy php nowe www i wiele innych teoretycznie chciałbym to jutro pogonić planuje pracę między 9:00 a 12:00 , oczywiście może to się zacząć chwilę później jak i skończyć może tez pojawić się kolejna przeszkoda którą zastanę w firmie która mi uniemożliwi taką podjęcia tej pracy , łatwo będzie to stwierdzić forum będzie wyłączone gdy zacznę. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Chester Share Posted March 13, 2017 To rezygnukecie z silnika IPB? Quote Link to post Share on other sites
wodzu Author Share Posted March 13, 2017 Witam. Tu nie chodzi o silnik IPB tylko o wersje linux-a na serwerze php www, system idzie do orki IPB zostaje. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
wodzu Author Share Posted March 14, 2017 Witam. Jak zwykle trwało to dłużej niż miało , ale na ponad godzinę musiałem odejść od biurka. powinno być ok ale będę obserwował co się na serwerze dzieje może jakieś błędy będą w międzyczasie Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Pterodaktyl Adam Share Posted March 14, 2017 Mam następujący problem: Jak wchodzę na forum z przeglądarki Chrome i MS Edge, to wita mnie następujący komunikat Apache2 Ubuntu Default Page. Forum mogę przeglądać z przeglądarki STEAM w grze, ale jest to bardzo irytujące. Szukałem w internecie informacji, ale nic nie znalazłem. Quote Link to post Share on other sites
Gerard aka Max Payne Share Posted March 15, 2017 (edited) Mam ten sam problem co Adam, tyle że na Operze. Edited March 15, 2017 by Gerard aka Max Payne Quote Link to post Share on other sites
wodzu Author Share Posted March 16, 2017 ok niech i tak będzie zrobione ale dla potomnych strefagier.com.pl to nie www.strefagier.com.pl Quote Link to post Share on other sites
D.ツ Share Posted March 16, 2017 (edited) Pozostawię to tutaj: http://www.yes-www.org/ Ps. Tylko zaznacze, nie mółie że powinien zostać użyty żaden redirect na www czy inne badziewie, najważniejszym argumentem jest to, że niektórzy po prostu wpisują wszędzie www. i wypadałoby ich przekierować Edited March 16, 2017 by D.ツ Quote Link to post Share on other sites
wodzu Author Share Posted March 17, 2017 No ale napisałem ze zrobiłem mimo że dla mnie to dwie różne strony , ale wtedy tak tez było to niech zostanie ... Cytuj ok niech i tak będzie zrobione ale dla potomnych strefagier.com.pl to nie www.strefagier.com.pl Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites