jakubek1810 Napisano 1 Marzec 2018 Nie wiedziałem, czy napisać to w temacie "Wolfenstein Enemy Territory", czy pisać nowy temat, więc piszę nowy temat. Tak jak w temacie chętni do gry w Enemy Territory niech napiszą post pod tym tematem i do tego jaka data wam pasuję. Moją propozycją jest sobota tego weekendu, czyli 3 marca. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakbu Napisano 2 Marzec 2018 Ja bym chętnie pyknął. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kare Napisano 2 Marzec 2018 + jak będzie jakoś więcej osób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajper24 Napisano 2 Marzec 2018 Jak już napisałem na discordzie to nie wiem czy w tym tygodniu lub następnym znajdę czas,ale za dwa tygodnie chętnie pogram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jakbu Napisano 5 Marzec 2018 No to kiedy w końcu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach