xXZantezXx Share Posted May 6, 2018 Żyje jeszcze ktoś ze starej neostrada.strefagier? 7 lat minęło jak jeden dzień. Ale najlepiej wspominam ten serwer i tych wszystkich wspaniałych ludzi. MatuzalemVIP Po co usuwałeś filmy ze strefy?! KrystianK Sivvus Seri2 Hub1 TheoMarque xerxes Eter Gardulec MarkJaw Sowares Puch4cz TomaszWinner Losdamianos Sandman Nie pamiętam wszystkich ale tyle co mi się przypomnieli. Żyje ktoś jeszcze? Szisz 1 Quote Link to post Share on other sites
Jesus Share Posted May 6, 2018 Sower odzyskał kilof? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Matrix1773 and KenoN 2 Quote Link to post Share on other sites
draksik Share Posted May 6, 2018 Tych do tam grali została garstka na forum. Ja chętnie bym wrócił do tych czasów, bo fajnie się budowało Quote Link to post Share on other sites
..::Biszkopt::.. Share Posted May 6, 2018 No i jestem i ja pamietam jak byłem Modem Quote Link to post Share on other sites
Szisz Share Posted May 6, 2018 Nie grałem tam, bo jeszcze wtedy nie było mnie na SG ale jakby serwer zmartwychwstał to na pewno byłbym chętny na grę. bokuser and Matrix1773 2 Quote Link to post Share on other sites
Latający Share Posted May 7, 2018 Temat postawienia znowu Minecrafta był poruszany kilka razy, gdzie za każdym razem próbowano nam wmówić, że wersja piracka to legalna wersja free... Nie mniej jednak jeśli znalazła by się grupa chętnych z wersją "nie-free" to można by pomyśleć czy by czegoś nie postawić. Może nawet backup starego serwera się gdzieś znajdzie. Jonek, Szisz, Matrix1773 and 1 other 4 Quote Link to post Share on other sites
Matrix1773 Share Posted May 7, 2018 Ja bym chętni zagrał i mam Minecraft'a "Premium"/"Nie free" Quote Link to post Share on other sites
wodzu Share Posted May 8, 2018 Dzień dobry Potwierdzam mam gdzieś cały backup mc.strefagier.com.pl postaram się dziś to odszukać co oczywiście nie oznacza ze będzie powrót Matrix1773 1 Quote Link to post Share on other sites
..::Biszkopt::.. Share Posted May 8, 2018 Wodzu szukaj bo moje Atlantis gdzieś tam musi być mam pełna wersje i chętnie bym zagrał ale też patrząc na to że dużo wiecej ludzi by było gdyby bylo non-premium Quote Link to post Share on other sites
xaxus Share Posted May 8, 2018 Jestem za, ale tylko do pogrania tak 4fun. Nie otwierania jakiś serwerów dużych itp. Szisz 1 Quote Link to post Share on other sites
DragonFly Share Posted May 8, 2018 2 godziny temu, ..::Biszkopt::.. napisał: Wodzu szukaj bo moje Atlantis gdzieś tam musi być mam pełna wersje i chętnie bym zagrał ale też patrząc na to że dużo wiecej ludzi by było gdyby bylo non-premium Na strefie nie może być serwerów "Pirackich", więc opcja z nonpremium odpada. Quote Link to post Share on other sites
unsuitable Share Posted May 8, 2018 Wątpliwe, żeby to przetrwało, hajp na majnkraft już dawno wymarł. Zakładam, że server pożyje max z miesiąc, a potem umrze śmiercią naturalną. Szisz and Jonek 2 Quote Link to post Share on other sites
xaxus Share Posted May 9, 2018 (edited) Bardzo możliwe. Wydaje mi się ze lepsza opcja był by serwer do terrari na modach. Więcej zabawy i wolniej się nudzi. Edited May 9, 2018 by xaxus Matrix1773 and Szjdss 2 Quote Link to post Share on other sites
Hans Kloss Share Posted May 9, 2018 W terrarię trzeba grać od początku do końca, inaczej to nie ma sensu, poza tym nie trzeba stawiać serwera bo przecież masz opcję pogrania przez steam. W majnkrafta bym popykał chętnie, posiadam konto "premium", czyli de facto jedyne słuszne. Quote Link to post Share on other sites
jefrey12 Share Posted May 10, 2018 https://www.kinguin.net/pl/category/33207/minecraft-windows-10-edition-cd-key/ 5 ziko Quote Link to post Share on other sites
Akise Share Posted May 14, 2018 kupiłem właśnie nowe premium, bo do starego nie pamiętałem pasów i chętnie pograłbym na strefowskim serwerze MC <: Brzęczyszczykiewicz, Jonek and bokuser 3 Quote Link to post Share on other sites