Akise Share Posted June 21, 2018 Cześć Chwalcie się co kupiliście albo macie zamiar kupić na obecnej przecenie, bo ja na razie mam w planach tylko Slay The Spire i w sumie kupiłbym coś jeszcze ;/ Quote Link to post Share on other sites
wodzu Share Posted June 22, 2018 Dzień dobry Ja mam ju w przysłowiowym "koszyku" Squad i PlayerUnknown’s Battlegrounds może coś w międzyczasie dojdzie. ksawię 1 Quote Link to post Share on other sites
Kare Share Posted June 22, 2018 Liczyłem na większą przecenę Wizard of Legend, ale i tak chyba po sesji się skuszę. Z innych ciekawych rzeczy myślę jeszcze nad The Long Dark, Nine Parchments i Shovel Knight: Treasure Trove. Quote Link to post Share on other sites
DragonFly Share Posted June 22, 2018 Don`t Starve Together już zakupione, a teraz tylko czekam na zestaw poziomów i skrzynek w DotA2. Quote Link to post Share on other sites
Latający Share Posted June 24, 2018 Steam Link i Steam Controller Matrix1773 and Fliper (SirFliper) 2 Quote Link to post Share on other sites
Matrix1773 Share Posted June 24, 2018 (edited) House Flipper i karty oczywiście . Edited June 24, 2018 by Matrix1773 Aa nic takiego Quote Link to post Share on other sites
Akise Author Share Posted June 25, 2018 ja już kupiłem Slay The Spire i powiem wam, że bardzo przyjemna gierka, za niedługo kupię jeszcze jakieś Hirołsy i może wieśka bo nie grałem na komputerze. Quote Link to post Share on other sites