PutaMadre Posted February 26 (edited) Dzień dobry gracze, drodzy koledzy z administracji, mateo Z racji, że w znacznym stopniu wypaliłem się z chęci grania w cokolwiek, tym bardziej garry's moda, chciałbym zrezygnować z pełnienia funkcji operatora na naszym ttt. Granie na serwerze nie daje mi już żadnej frajdy, a dzięki pewnej świetnej osobistości, uświadomiłem sobie, że sama ranga w znacznym stopniu zniechęcała mnie do dalszego życia na serwerze. Życzę wam, żeby strefa trwała jak najdłużej. Pozdrawiam, przybłęda z bricza Edited February 26 by PutaMadre 1 2 5 edzio72, Batumen, Gerard aka Max Payne and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Tácõ Posted February 26 Atencjusz 2 1 SCP-Natsuki, Szjdss and PutaMadre reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
PutaMadre Posted February 26 (edited) kocham cię Edited February 26 by PutaMadre Share this post Link to post Share on other sites
Jesus Posted February 27 20 hours ago, PutaMadre said: kocham cię a Jesus, kurde -chlip chlip ten operator ma tak ciężko -zasrany patriarchalny serwer -ehhh tak by sobie chciał chodzić na disco i rwać dupy -a nie może -dajcie wzruszającą muzykę -trzymaj się Puta -będę do ciebie pisać -kocham cię ehhh niniejszy post nie miał na celu urażenia kogokolwiek, #pdk 1 1 PutaMadre and kreciq198 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites