Czeslawwieslaw Share Posted May 6, 2019 Witam. Ostatnimi czasy pojawił się u mnie problem z brakiem muzyki na koniec runda, a także innymi dźwiękami. To już druga taka sytuacja (wcześniejsza problem został rozwiązany po updacie Gmoda) i już był temat na taki problem, niestety nie został on rozwiązany, a tematu sprzed roku nie będę odkopywał. Problem polega na tym, że nie mam piosenek na koniec rundy oraz przeładowań broni spoza CS:S typu M24 lub Scarh, a także dzwięków z Basscanona. Mam też takie komunikaty w konsoli, lecz same pliki w folderze Gmoda są (pliki). Usunięcie plików nic nie daje (pobierają się ponownie, ale dalej nic nie odtwarza) tak samo, jak reinstalacja gry. Proszę o pomoc i z góry dziękuje za przeczytanie. LupoFajnie and Szjdss 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Pr!d3 Share Posted May 6, 2019 wchodzisz we właściwości gmoda na steam, wybierasz BETA i odpalasz wersję chromium czeka cię pobieranie 34 mb, ale dźwięi będą naprawione Quote Link to post Share on other sites
Czeslawwieslaw Author Share Posted May 6, 2019 (edited) Ja na wersji Chomium gram ponad miesiąc i ani na tej, ani na zwykłej dźwięków nie mam. Edited May 6, 2019 by Czeslawwieslaw Quote Link to post Share on other sites