LupoFajnie Share Posted September 13, 2019 1.Wiek (preferowany >= 16). 11 2.Adres e-mail. > [email protected] 3.Steam ID oraz namiary. STEAM_0:0:128541194 4.Czy byłeś kiedyś adminem, doświadczenie jako administrator. Nie nie byłem 5.Czemu chcesz być administratorem sieci SG, dlaczego powinieneś zostać przyjęty. Jestem dosyć aktywnym graczem i próbuje pomagać dla innych graczy, a że zdarzają się sytuacje kiedy nie ma adminów a ktoś na przykład nadużywa mikrofony. Drugi jest powód rezygnacji części administratorów i jest ich co raz mniej. Na serwerze mam zagrane ponad 500 godzin więc znam regulamin. Spora część graczy mnie przynajmniej kojarzy. edzio72, Zajuu, bodzio3334 and 2 others 4 1 Link to post Share on other sites
Meme Share Posted September 13, 2019 Oczywiście że na TAK, przyszłość serwera jest w jego rękach Spoiler Hejterzy i tak powiedzą że za młody edzio72, bodzio3334, LupoFajnie and 2 others 5 Link to post Share on other sites
kreciq198 Share Posted September 13, 2019 (edited) Witam, ostatnio doszli nowi operatorzy i aktualnie w 90% na serwerze jest jakaś administracja. Co do podania to tak jak wcześniej wspomniałem bądź co bądź 11letni admin/operator moim zdaniem przez wielu graczy będzie lekceważony lub ignorowany. Na Twój plus jest fakt, że znasz regulamin i zazwyczaj go przestrzegasz, jednak w moim odczuciu wszelkiej maści konflikty na serwerze dla tak młodej osoby będą trudne do rozstrzygnięcia. Na serwerze potrzeba twardej ręki, która potrafi zapanować nad zoo, które czasem panuje. Nie zrozum mnie źle nic do Ciebie nie mam, po prostu uważam, że w administracji nie ma miejsca na osoby bez przebicia. Na NIE. Edit : osoby dające smutne reakcje, którym brakuje sensownych argumentów by napisać coś POZYTYWNEGO pod podaniem są poniżej krytki. Edited September 14, 2019 by kreciq198 Smutne reakcje od czapy, brak argumentacji stanowiska przez wielce zbulwersowane osoby. LupoFajnie, januszek, Gerard aka Max Payne and 14 others 5 1 11 Link to post Share on other sites
Kexan Share Posted November 18, 2019 (edited) Na TAK na praktyki. Pouczycie go co i jak i będzie miał 5-letnie doświadczenie jak się będzie zgłaszał. Edited November 18, 2019 by Kexan bodzio3334, Meme and RavikPL 1 1 1 Link to post Share on other sites
edzio72 Share Posted November 18, 2019 (edited) Pomimo swojego wieku jest bardzo dojrzały, gra często i jest znany przez część graczy. Jak dla mnie można dodać go na próbny okres. W razie czegoś administracja mu pomoże Jestem na TAK. Edited November 18, 2019 by edzio72 RavikPL, bodzio3334 and LupoFajnie 3 Link to post Share on other sites
kreciq198 Share Posted November 20, 2019 Podanie decyzją administracji odrzucone. Pozdrawiam. Miniorek, edzio72 and bodzio3334 1 2 Link to post Share on other sites