stefciomk Share Posted September 16, 2019 Szukam chętnych osób do stałej ekipy która by długo trwała , żeby grać na żywo / odcinkach ale też dla zabawy poza kamerami od czasu do czasu. Bedziemy mogli grać w takie tytuły jak: DBD, minecraft, payday 2, l4d2, garrys mod, scp secret labolatory, deceit , tower unite i owiele więcej gier! Wymagania: -Dobre mikro - min. 2 gry do grania ekipowo (3 os. -? Os.) / Lub w 2 osoby - miła atmosfera - trzymanie sie zasad (jeśli chcesz bo to bedzie tylko w wyjątkach jak np. Garrys mod bo zabijanie bez powodu nie chcemy). - min. 13 lat Niestety nie wiem, kiedy dostanę mojego laptopa, bo wiem, że już mogę iść odebrać, ale chwila jazdy (12 godzin), więc ekipa działa na moje pierwsze granie / nagrywanie albo za 1 tydzień lub za 2 tygodnie TamrielH, logiś, LupoFajnie and 5 others 8 Quote Link to post Share on other sites
NeCkeR Share Posted September 17, 2019 Witam, Ja chciałbym. Nie jestem toksyczny oraz jestem weteranem dawnego breacha. Do aktualnego się nie przyznaje. Pozdrawiam ~oSi Miniorek, TamrielH, RavikPL and 2 others 1 4 Quote Link to post Share on other sites
stefciomk Author Share Posted September 17, 2019 (edited) 2 hours ago, NeCkeR said: Witam, Ja chciałbym. Nie jestem toksyczny oraz jestem weteranem dawnego breacha. Do aktualnego się nie przyznaje. Pozdrawiam ~oSi Discord: Stefcio MK YT#4134 Edited September 17, 2019 by stefciomk Quote Link to post Share on other sites