Towarzysz Olivier Posted December 2 1. SCP J to scp joke które są bezpieczne nazwy powinne zostać zmienione 2. Regulamin jest zaostrzy np że naukowiec nie może zabić klasy D bo musi wiedzieć że ta klasa D ma broń a za nim się do wie to ta klasa D rozwali mu łep 3. 096 zbugowany model nie ma modelu i zabija bez trigera 4. administracja rzadko wchodzi 5. Przez regulamin ludzie to chamy 1 2 Miniorek, bodzio3334 and RavikPL reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gaspcio Posted December 2 1. Po pierwsze nie mogę nigdzie nic znaleźć o tym, że Klasy SCP-J mają być bezpieczne po drugie to tylko gra 2. Wszystko co jest w regulaminie ma za zadanie sprawić aby rozgrywka na serwerze był przyjemniejsza 3. SCP 096 ma model który można pobrać tutaj 4. Przepraszamy, że mamy życie i nie możemy wchodzić 24/7 5. Jak ktoś jest chamem to jest i regulamin nic tu nie ma do rzeczy Pozdrawiam i mam nadzieje, że moja odpowiedź cie zadowala ~Gaspcio 4 1 ezral, Miniorek, Zukamedozu and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
azuspl Posted December 3 (edited) 1. SCP 096 posiada triggera, podczas niego 096 jedynie otrzymuje dźwięk oraz stoi w miejscu (Niestety jego model nie posiada animacji triggera) po danym czasie może atakować 2. No ta, przez regulamin ludzie są chamami xDD Edited December 3 by azuspl 1 2 1 Zukamedozu, RavikPL, snajper24 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites