karoloko16 Share Posted April 15, 2020 Treść podania: 1. Wiek (preferowany >= 16). 14 2. Adres e-mail. [email protected] 3. Steam ID oraz namiary. 76561198382466507 namiary na discord karkoloko#2385 4. Czy byłeś kiedyś adminem, doświadczenie jako administrator. tak, było trochę trudno ale dawałem radę, lubię pomagać i rozwiązywać rożne sprawy 5. Czemu chcesz być administratorem sieci SG, dlaczego powinieneś zostać przyjęty. bo gram często i czasami nie ma administracji aby pomaga innym graczom w ich problemach, np. zbugowanie się, RDM i przeszkadzanie w grze. Często tak się dzieje na serwerze gdy nie ma administracji 6. (patrz Zasady). https://www.gametracker.com/server_info/193.110.121.82:2302/ rudolf and bodzio3334 1 1 Link to post Share on other sites
snajper24 Share Posted April 17, 2020 1. Mało napisane, wręcz nic. 2.Nie to steamid. 3.Dałeś gametracker serwera, a nie ze swoim nickiem. 4.Nie masz 30 dni, ledwie masz tydzień....całe 6 dni na jednym i chyba 3 lub 4 dni na drugim nicku. Podanie do odrzucenia z automatu za brak miesiąca aktywnego grania. Pozdrawiam Snajper. NeCkeR 1 Link to post Share on other sites
bodzio3334 Share Posted April 17, 2020 Uszanowanie. Dlaczego to jeszcze nie zostało zamknięte? Podanie nie spełnia 1 i 3 punktu odnośnie Zasad podań Breach. Po tym jak zobaczyłem twoją aktywność na serwerze, to nie wiem co mam powiedzieć. Przegrałeś całe 7 dni przy czym, ostatni raz byłeś na serwerze 4 dni temu. Jedyny argument, dlaczego powinieneś zostać przyjęty, to to, że grasz często(nieźle) i czasami nie ma administracji, żeby pomagała innym w potrzebie.(Już jest dosyć często) Na ten moment proponuję, byś chociaż składał reporty na discordzie, takim zachowaniem bardzo pomożesz administracji, oraz zbudujesz sobie dobrą opinię wśród innych. A i w punkcie 4. chodziło o steamID32 btw. Zdecydowanie na NIE Wesołych koronawakacji. Link to post Share on other sites