TomSoneK Share Posted April 30, 2020 (edited) 1. Nick, na który została nałożona kara: m1kko'2. Steam ID: PARA_0: 0: 38328753 3. Administrator, który nałożył karę: Snajpero4. Link do bana na Sourcebans: http://sourcebans.strefagier.com.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:38328753&advType=steamid&Submit5. Opis sytuacji: Grałem zginołem i niby ghosting i pograłem potem kilka rund i dostałem bana6. Coś od siebie: Z jakiego powodu ja dostałem bana nie rozumiem ja go nawet nie znam ps. nick tego goscia co dostal za ghosting tez to widzialem kto dostal bo patrzalem sourcebans Edited April 30, 2020 by TomSoneK Link to post Share on other sites
Snajpero28 Share Posted May 1, 2020 (edited) Drogi m1kko, powodem twojego bana jest to, że podałeś informację o twoim zabójcy do żyjącego gracza. Twoim zabójcą był Fifi, a osobą której tą informację podałeś był rajek. W spojlerze poniżej został załączony zrzut ekranu pokazujący, że rajek nie miał prawa zobaczyć twojej śmierci. Spoiler Nagle z jakiegoś powodu rajek wie kto jest zdrajcą i daje na tą osobę kosa Spoiler Gdy Fifi zgłosił rajka, rajek odpowiedział "Trudno było nie zobaczyć takiego zabójstwa"... well, jeżeli twój kolega nie zobaczył twojej śmierci za pomocą wallhacka (a ciężko by było bo stoi plecami do miejsca twojej śmierci), to musiał od kogoś dostać info. Podobno nie znasz osoby z którą zostałeś zbanowany za ghosting... well Spoiler Jeżeli nie podasz żadnego sensownego argumentu na twoją niewinność, to odwołanie zostanie zamknięte za 24 godziny. Edited May 1, 2020 by Snajpero28 Literówka Batumen, Ślepy Kruk, kreciq198 and 3 others 5 1 Link to post Share on other sites
Sir. Danken Lore Share Posted May 1, 2020 Ejjjj, ale usuwać się ze znajomych, żeby dostać ub to nie ładnie tak To profil rajeka, w momencie w którym sobie ich sprawdziłem. Spoiler A to ctrl+f i na friendsach na twoim profilu i na steam id czy jest na twojej liście znajomych. Spoiler Pozdrawiam. Tomislav 1 Link to post Share on other sites