Linku Share Posted January 7 1. 20 2. [email protected] 3. SteamID: STEAM_0:1:51763481 | Discord: Linku#2910 4. Nie mam doświadczenia z byciem administratorem. 5. Dużo i regularnie gram na serwerze i często jestem, kiedy na serwerze nie ma adminów i chciałbym pomóc utrzymać porządek i przyczynić się do utrzymania pozytywnego stanu serwera. kreciq198, profesol and Gerard aka Max Payne 1 2 Quote Link to post Share on other sites
xMikuś Share Posted January 8 Jestem na TAK. Jego plusy to +Jest aktywnym graczem +Jest miłym graczem +Dobrze zna regulamin +Nie łamie regulaminu +Pomaga nowym graczą +Mało kar na serwerze +Używa czasem mózgu Co do minusów -Linku ty wiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) -No i niestety są jakieś kary(plus że mało) z Poważaniem Mikuś ( ͡^ ͜ʖ ͡^ ) Quote Link to post Share on other sites
CINEK1253 Share Posted January 8 zostałem wynajęty aby wesprzeć kandydaturę gracza Linku [Psay]: Linku do You: Wspieraj moją kandydature ok? no więc tak yyy tak jak na górze. KONIEC. Quote Link to post Share on other sites
sqra Share Posted January 9 Popieram kandydaturę. Linku jest graczem kulturalnym, zna regulamin serwera jeśli widzi jak ktoś go łamie to go o tym informuje i upomina, jest też aktywny. Bywał czasami karany ale z tego co sobie przypominam nigdy nie było to nic poważnego . Quote Link to post Share on other sites
Spaykee Share Posted January 9 Bardzo miły i myślę, że ogarnięty gracz który poradził by sobie na stanowisku jakim jest operator, w pełni masz moje poparcie kreciq198 1 Quote Link to post Share on other sites
Foster Share Posted Sunday at 09:22 PM Gracza Linku znam, lubię i szanuję często z nim gram i bardzo rzadko widuję żeby łamał on regulamin, nowym pomaga, odwalaczy zaś karci. Nie przedłużając jestem na Tak Quote Link to post Share on other sites