indian danielpoland Share Posted Tuesday at 08:43 PM TAG: [SKARGA] 1. Naleśniuch 2. STEAM_0:0:526025995 3. 12.01.2021 21:15 4. mcpnvillage czy jakos tak (ostatnia runda przed zmianą chyba była) 5. Wchodzę do kościoła razem z dete, znajdował się tam kikor którego podejrzewał naleśniuch sam nie wiem czemu,wchodzimy z dete i widzę kikora,nie ma ciał,rzeczy T itd.,po chwili słyszę wybuch disco (słyszałem wcześniej rzucany granat więc się uspokoiłem) a tu okazuje się że wszyscy wybuchamy bo świetny Naleśniuch rzucił HE grenade. Potem dostał kosa i go zabili,odpowiedział mi na reporta ,,Myśleałem że granat spudłuje" i wyszedł gdy dete (niewiem jak kikor) zdążyli napisać reporta 6. Uważam że to trochę słabe robić mass RDM + ucieczkę, przecież gdy ma się slaye wystarczy sobie odpalić inną grę/telefon/dsc itd. a nie uciekać po mass RDM'ie. Sorry jak nieodpowiednie zgłoszenie ale sorry :< Sir. Danken Lore 1 Quote Link to post Share on other sites
kreciq198 Share Posted Wednesday at 10:05 AM Masz jakieś dowody lub świadków tej masakry @indian danielpoland? Quote Link to post Share on other sites
indian danielpoland Author Share Posted Wednesday at 04:01 PM Kikor,nie pamiętam niestety kto był dete, może kikor pamięta Quote Link to post Share on other sites
Sir. Danken Lore Share Posted Thursday at 11:43 AM (edited) W dniu 13.01.2021 o 11:05, kreciq198 napisał: Masz jakieś dowody lub świadków tej masakry @indian danielpoland? Literalnie wystarczy wejść na walone 5 min na serwer i odpalić old logi. Niby miałem nic przydatnego na forum już nie pisać, ale zdenerwowało mnie, już któryś raz z kolei, pojawienie się posta pod jakąś skargą na kształt wyżej zacytowanego. Po to się wam podaje przybliżony czas, datę i mapę, byście to zrobili. Spoiler Edited Thursday at 11:46 AM by Sir. Danken Lore Gerard aka Max Payne, bartosz.korz, Matrix.PL and 2 others 3 2 Quote Link to post Share on other sites