indian danielpoland Share Posted January 12 TAG: [SKARGA] 1. Naleśniuch 2. STEAM_0:0:526025995 3. 12.01.2021 21:15 4. mcpnvillage czy jakos tak (ostatnia runda przed zmianą chyba była) 5. Wchodzę do kościoła razem z dete, znajdował się tam kikor którego podejrzewał naleśniuch sam nie wiem czemu,wchodzimy z dete i widzę kikora,nie ma ciał,rzeczy T itd.,po chwili słyszę wybuch disco (słyszałem wcześniej rzucany granat więc się uspokoiłem) a tu okazuje się że wszyscy wybuchamy bo świetny Naleśniuch rzucił HE grenade. Potem dostał kosa i go zabili,odpowiedział mi na reporta ,,Myśleałem że granat spudłuje" i wyszedł gdy dete (niewiem jak kikor) zdążyli napisać reporta 6. Uważam że to trochę słabe robić mass RDM + ucieczkę, przecież gdy ma się slaye wystarczy sobie odpalić inną grę/telefon/dsc itd. a nie uciekać po mass RDM'ie. Sorry jak nieodpowiednie zgłoszenie ale sorry :< Sir. Danken Lore 1 Quote Link to post Share on other sites
kreciq198 Share Posted January 13 Masz jakieś dowody lub świadków tej masakry @indian danielpoland? Quote Link to post Share on other sites
indian danielpoland Author Share Posted January 13 Kikor,nie pamiętam niestety kto był dete, może kikor pamięta Quote Link to post Share on other sites
Sir. Danken Lore Share Posted January 14 (edited) W dniu 13.01.2021 o 11:05, kreciq198 napisał: Masz jakieś dowody lub świadków tej masakry @indian danielpoland? Literalnie wystarczy wejść na walone 5 min na serwer i odpalić old logi. Niby miałem nic przydatnego na forum już nie pisać, ale zdenerwowało mnie, już któryś raz z kolei, pojawienie się posta pod jakąś skargą na kształt wyżej zacytowanego. Po to się wam podaje przybliżony czas, datę i mapę, byście to zrobili. Spoiler Edited January 14 by Sir. Danken Lore Linku, Kapitan Groszko, Matrix.PL and 4 others 4 2 1 Quote Link to post Share on other sites