Legendarny_PL Napisano 24 Czerwiec 2011 Niech każdy wpisuje tu swoje ulubione kawały. Spotykają się dwaj mężczyźni i jeden z nich mówi. -jestem ateistom -nie wierzę - odpowiada drugi -jak boga kocham-mówi ateista :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wniebowciety Napisano 24 Czerwiec 2011 Co jest napisane na kominie w Auschwitz???? "powrocimy z wiatrem" Co chodzi w scianie i zabija?? GAZ :D 2 1 Raztar, Rutek i MatthewR dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
runner5 Napisano 2 Wrzesień 2012 Dyrektor do sekretarki: - Czy dała pani ogłoszenie, że szukamy nocnego stróża? - Dałam. - I jaki efekt? - Natychmiastowy, okradli nam magazyn. 7 jjaybuill, Garzki, MalyMorswinek i 4 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakster Napisano 30 Wrzesień 2012 Przychodzi gruba baba do lekarza. - Ale ma pani wielką duuupę - mówi nie mogąc się powstrzymać lekarz. Baba w odwecie wali go w twarz i wychodzi. Lekarz wybiega za nią na korytarz. Baba wchodzi do drugiego lekarza. - Ale ma pani wielką duuupę... Drugi lekarz też oberwał, wybiegł z gabinetu i razem z tym pierwszym pobiegli do trzeciego, który przyjmował na piętrze. Zanim baba wgramoliła się na piętro zdążyli ostrzec kolegę. Baba wchodzi. - Ale ma pani... małe piersi. - No właśnie panie doktorze, ja z tym do pana. - Hmmm, niech pani spróbuje trzeć między piersiami papierem toaletowym. - A czy to aby pomoże? - Jak na duuupę pomogło to i tu pomoże. 2 Dominik_PL i MalyMorswinek dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Supernatural Napisano 26 Marzec 2013 Imprezka w bloku. - Otwierać! Policja! - Nie zamawialiśmy policji, tylko dzi*ki! - Ale to sąsiedzi nas wzywali!... - Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruch...! :D Numer 2: Jedzie dwóch gangsterów samochodem...Nagle na ulicę wybiega pedał Jan...Jeden z bandziorów wysiada i mówi: -człowieku, co Ty odpie**alasz? -Posłuchaj, złotówka Ci upadła... Gangster schyla się, a Jan go ładuje w dupę...Nagle wysiada z samochodu drugi bandzior i strzela pedałowi w głowę...Idac do Nieba, pedał spotyka św Piotra...Piotr zaczyna oprowadzać go po niebie. Nagle Pedał wytrącił mu z ręki klucze. Piotr schyla się, a pedał go ładuje w dupala. Sw Piotr na to: -od dzisiaj ch*ju mieszkasz w piekle... Po trzech dniach sw Piotr rozmyśla... (może źle ze wysłałem tego człowieka do diabła... Pewnie to dobry chłopak...) Postanowił po niego zejść.Zjeżdża na dól, wysiada z windy i widzi że w całym piekle w p*zdu zimno. Podchodzi do diabla, który siedzi na tronie w kurtce puchowej i mówi: -Ty... czemu tu taka Pizgawka? -Takiś kozak? To się po węgiel schyl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jokero Napisano 1 Czerwiec 2013 Kumpel mówi do kumpla -Wiesz, jak się nazywa zupa z wielu kur? -No jak? -Rosół, Z-KUR-WIELU -Hehe, dobre! Opowiem go szefowi. -Szefie! Wiesz, jak się nazywa rosół z wielu kur? -Jak? -Rosół, ch*jU 1 baNia` dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eseinn Napisano 3 Czerwiec 2013 - Czemu Blondynka chodzi koło wanny ? - Bo szuka wejścia. :D 1 Bobek dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Themonix Napisano 4 Czerwiec 2013 Jeden facet miał dwa psy. Jednego nazwał "Kultura" drugiego "Zamknij się". Wchodzi do sklepu, "Kulturę" pozostawił przed drzwiami do sklepu i wszedł z "Zamknij się". Ekspedientka mówi: - Och! Jaki śliczny piesek! Jak się wabi? - Zamknij się. - Gdzie pańska kultura? - Za drzwiami. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Abba Napisano 16 Sierpień 2013 No to i ja sypne sucharem. Jasio ktoregos dnia potrzebował kasy. Pomyslal ze bedzie chodzil po ludziach mowiac wszystko wiem i żądał kasy za milczenie. Mamo mamo ja wszystko wiem. Zrozpaczona dala jasiowi dyche z przykazem by ten nic nie mowil ojcu. Nastepnie poszedl do siostry,brata,sąsiadów i na koniec dnia listonosza Ja wszystko wiem! Krzyczy jasio. Na co listonosz rozplakal sie, otworzyl ramiona i mowi No na co czekasz? Usciskaj ojca! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matrix.PL Napisano 22 Luty 2014 Co zrobić, żeby blondynka smiała się w niedzielę? Opowiedziec jej kawał w piatek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KakaŁkooooooo Napisano 27 Luty 2014 A teraz troszeczkę sucho Czemu czarodziej nie boi się chodzić po bagnach ??? Bo mo czary xD 5 Matrix1773, KenoN, Fluttershy i 2 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loiq11 Napisano 27 Marzec 2014 I żeby nie było: II Wojna Światowa. Polacy i niemcy siedzą w okopach i napieprzaja w siebie kulami, ale nikt nikogo nie trafia. Polacy mysla: -k***a, jak tak dalej pojdzie, to nam się naboje skończą! Znacie jakieś imiona niemiecke? -Tak, Hans! Polacy krzycza: -HAAANSSS! -Hans się wychylił z okopu - Jaaa? I sru Hans lezy. -DIEETEEER!! - Jaaa? Sru, leży. I tak dalej, aż wybili pół drużyny. Niemcy myślą : -Kurcze znacie jakies polskie imiona? -Jaaa, Zdziuchu! -Ja, ja, Zdzichu das gut! Niemcy krzyczą: -Zdzichuuuuu!!!!!! Polacy: - Nie ma Zdzicha! Poszedł się wysrać!! -Heelmuuut to ty?? -Jaaaaaaa! 1 Matrix1773 dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moltag123 Napisano 4 Kwiecień 2014 Jak nazywa się bilet do WC ? Kupon xD 1 Fluttershy dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miniu Napisano 9 Kwiecień 2014 a opowiadałem wam żart o klopsie ? Klop nam się zapchał ! x) 1 talaq dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oro Napisano 9 Kwiecień 2014 bez "nam" brzmi lepiej. :) 2 talaq i [email protected] dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barti Napisano 9 Kwiecień 2014 Kałasznikow umiera i trafia do Nieba. Spotyka pod bramą św. Piotra, a ten pyta się go: Zrobileś w życiu coś złego? Kałasznikow: Broń Boże! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bout Napisano 3 Maj 2014 Klasyk: Dlaczego panda spadła z drzewa? Bo zdechła XDD 2 talaq i Fluttershy dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aniver Napisano 4 Maj 2014 Przychodzi murzyn na studia wieczorowe i... Wpisali mu nieobecność. Jak się czuje człowiek bez rąk? Niezręcznie. - Zosiu, co tak długo robisz w kuchni? - Wpadła mi kostka lodu do wrządku i nie mogę jej znaleźć. 4 harryolo, bokuser, Airvenoms i 1 inny dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOwal42 Napisano 4 Maj 2014 To parę hiciorów z czasów mojego liceum: Co się ciągnie lepiej niż karmel? Jelita. Co jest lepsze od 10 martwych płodów na drzewie? 1 martwy płód na 10 drzewach. Co jest lepsze od kręcenia dziecka na karuzeli? Zatrzymywanie go łopatą. Co jest czerwone i szkodzi na zęby? Cegła To na razie tyle, może potem mi się więcej przypomni :) 3 jjaybuill, Raztar i pkowPL dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markusser Napisano 22 Czerwiec 2014 Zapożyczone z innej stronki: Pasażer taksówki zmierzający na lotnisko,pochylił się aby zadać kierowcy pytanie i delikatnie poklepał go po ramieniu aby zwrócić jego uwagę. Kierowca zaczął krzyczeć tracąc kontrolę nad samochodem,prawie by trafił w autobus,podjechał na krawężnik i zatrzymał się tuż przed szklaną płytą. Przez kilka sekund w taksówce zrobiło się cicho po czym trzęsący się kierowca powiedział: "Wszystko w porządku?Przepraszam,ale przestraszył mnie pan jak cholera." Również trzęsący się pasażer przeprosił kierowcę i powiedział: "Nie wiedziałem,że zwyczajne klepnięcie może tak bardzo przestraszyć". Kierowca odpowiedział: "Nie,nie,to ja tutaj jestem tylko winny.Dzisiaj jest mój pierwszy dzień jako taksówkarz. Wcześniej jeździłem karawaną przez 25 lat!" :D 6 Świrex, ufek11, harryolo i 3 innych dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrex Napisano 23 Czerwiec 2014 Generalnie powinno być "Wcześniej jeździłem karawanem przez 25 lat!", bo tak to wychodzi, że chodziło o jakichś jeźdźców pustyni ^_^ Żeby nie było, że spam, to dorzucę jakąś kościelną anegdotkę (znaleziona): Rzecz dzieje się w kościele. Rodzinka modelu 2+1 z tą jedynką rozpieszczoną jak jasny gwint. Dziecko biega, skacze, wchodzi na ołtarz. Tatuś w pewnym momencie traci cierpliwość, bierze synka za rękę i powoli wyprowadza z kościoła. Kiedy dziecko znajduje się w punkcie bez wyjścia - tuż przed drzwiami - zostaje mu ostatnia deska ratunku. Chłopiec rozdzierającym, pełnym żalu głosikiem apeluje:- Ludzie!!! Módlcie się za mnie! Rezolutne dziecko :P Tak jak pewne inne, które w I klasie szkoły podstawowej na konkursie plastycznym "Moja rodzina za 100 lat" narysowało babcię, dziadka i rodziców jako 4 nagrobki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KenoN Napisano 5 Lipiec 2014 Nr 1. Co się stanie gdy murzyn wejdzie do wanny pełnej Mleka? - KAKAO Co mówi rybak gdy wchodzi do Stajni? o-KOŃ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeadGhosT Napisano 5 Lipiec 2014 UWAGA OSTRE SUCHARY !!!!!11 Czytasz na własną odpowiedzialność !!!!!111oneone Jak się nazywa pojazd napędzany jednym pedałem ? Deskorolka ! Przychodzi baba do lekarza i mówi... Panie doktorze, mam gwiżdżące piersi ! Na to lekarz... To niech pani pokaże ! Baba rozpina stanik, a tam piersi gwizdnęły o ziemie ! Przychodzi ojciec do syna i mówi: Synu znalazłem w twojej kurtce papierosy Na to syn... no i co z tego ? Synu, mieszkamy na Jamajce, jest 40*C upał, po co Ci kur*a kurtka ? Przychodzi "warszawiak" do baru i mówi... Po proszę Whiskey. Barman się go pyta - a z lodem czy bez ? Warszawiak - bez loda ! Na to barman... a czy podać panu słomkę czy wyjmie sobie pan ją z buta ? A teraz ciesz się pustynią ! 1 Jokero dodał reakcję Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PanCzFanY Napisano 7 Lipiec 2014 -Czym różni się ;p Martwy kot od kanapki?---- - -KANAPKI NIE RUCHAM ZANIM JĄ ZJEM :3 !(Nie jestem gejem xD) 3 pomidor™, talaq i Fluttershy dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
talaq Napisano 12 Lipiec 2014 Dlaczego wszyscy murzyni są szybcy? Ci wolni siedzą w więzieniu. Jak nazywa się czarny uprawiający seks? Gwałciciel 3 pkowPL, Szmerlok Bolms i Rutek dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach