EnsiferuM Share Posted March 31, 2014 (edited) Od ostatnich 2ch dni zaczynam nagrywać filmiki z gry na serwerze. Chciałbym zaczac od wysylania wam moich faili/udanych akcji. Milej zabawy ;) 1. Jak nie używać rekombulatora: 2. Dlaczego podejrzanych przedmiotów nie wyrzucamy w dowolnie wybranym przez siebie miejscu: Ogladajcie na HD bo youtube strasznie obniza jakosc ;) Edited March 31, 2014 by EnsiferuM Yor 1 Quote Link to post Share on other sites
jakbu Share Posted March 31, 2014 Musisz dorzucić jeszcze swój mikrofon :P Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted March 31, 2014 Właśnie dzisiaj postanowiłem stworzyć taką serię na strefowym kanale na YT :) Za jakiś czas coś skleje :D Quote Link to post Share on other sites
EnsiferuM Author Share Posted March 31, 2014 Musisz dorzucić jeszcze swój mikrofon :P Nie wiem jeszcze jak ustawić na Bandicam by rozwniez nagrywalo mikrofon. Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted March 31, 2014 (edited) A przypadkiem ciebie nie usłyszałem na filmie? Mam action i on nagrywa mikro :) Podczas testowania Bandicam jakoś ustawiłem mikro ale nie pamiętam jak :/ Edited March 31, 2014 by Arolek Quote Link to post Share on other sites
cichy13 Share Posted March 31, 2014 Dobra Panowie to szykujcie taśmy bo za jakis czas podam evencika na forum ;D. Oczywiscie zasady tez beda podane, takie tam troszke rozrywki i oderwanie sie od rutyny ciaglego zabijania :D. Zastanawiam sie czy w ten weekend czy jakos kolejny :), bo raczej w srodku tygodnia tego nie zrobie :D Quote Link to post Share on other sites
Yor Share Posted March 31, 2014 Nie no ten remote był epicki to trzeba przyznać :lol: Quote Link to post Share on other sites
EnsiferuM Author Share Posted March 31, 2014 (edited) Jako, że do godziny (chyba) nie można edytować posta na forum to pisze tutaj: 3. Hitboxy to nie mit! Edited March 31, 2014 by EnsiferuM Quote Link to post Share on other sites
Yor Share Posted March 31, 2014 (edited) Nie wiem jeszcze jak ustawić na Bandicam by rozwniez nagrywalo mikrofon. Edited March 31, 2014 by Yor Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted April 1, 2014 Ja jeszcze przez parę dni ponagrywam bo chcę zrobić coś na wzór "Random lol moments" :D Ma ktoś może pomysł na nazwę? :< Quote Link to post Share on other sites
RainbowBird Share Posted April 1, 2014 Ja jeszcze przez parę dni ponagrywam bo chcę zrobić coś na wzór "Random lol moments" :D Ma ktoś może pomysł na nazwę? :< Może : TTT Fail Complication . ? Co do nagrywania , to trzeba siedzieć sporo na TTT bo najśmieszniejsze akcje są wtedy kiedy nikt się ich nie spodziewa :P . Quote Link to post Share on other sites
Krychu Share Posted April 1, 2014 (edited) Musze sie zalapywac, wtedy kiedy nagrywacie, bo wtedy moje fail'e jak np. podstawienie pod siebie miny moze zostac uwiecznione, albo wiele wiele innych przykladow bedac zlym traitorem. Edited April 1, 2014 by Krychu Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted April 1, 2014 na razie mam tylko komentarz Jakbu na temat śmierci z pod obrazka i Puczora, który lubi latać ;) Quote Link to post Share on other sites
Raven(tenprawdziwy) Share Posted April 2, 2014 A wiecie też nad czymś taki myślałem bo czasem to naprawde mega faile i winy są szkoda że nikt nie nagrał gry aktorskiej Rebla jak zganiał wszystko na martwego Brouvera :) Quote Link to post Share on other sites
MalyMorswinek Share Posted April 3, 2014 Ja widziałem na serwerach CS 1.6 ze była osoba która siedziała na trybie widza i nagrywała całą rozgrywkę. Był też plugin do TTT ale nie pamiętam nazwy. Quote Link to post Share on other sites
KakaŁkooooooo Share Posted April 3, 2014 Ja też nagrałbym coś ale mam problem. Mam Camtasie 8 co bym nie zrobił nagrywa mi pulpit i tylko pulpit ;( Pomocy Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted April 3, 2014 Na start ostrzegam, że nie jestem mistrzem jeśli chodzi o obróbkę filmów! Quote Link to post Share on other sites
jakbu Share Posted April 3, 2014 Ja widziałem na serwerach CS 1.6 ze była osoba która siedziała na trybie widza i nagrywała całą rozgrywkę. Był też plugin do TTT ale nie pamiętam nazwy. To je HLTV. A na GModzie SourceTV zbytnio nie działa. Quote Link to post Share on other sites
Aniver Share Posted April 4, 2014 Może by tak "TTT Funny and WTF moments [PL] - strefagier.com.pl" Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted April 4, 2014 Nazwa jest robocza. Czekam na jakieś ciekawsze propozycje :) Quote Link to post Share on other sites
jakbu Share Posted April 4, 2014 Zastanawiam się czemu dajecie angielskie nazwy... Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted April 4, 2014 Moja nazwa była wymyślona na poczekaniu. Nie widzę problemu w przypadku jej zmiany. Może podam parę kryteriów: -Nie więcej niż 5 słów -nie musi zawierać w sobie SG czy Strefa Gier -ograniczyć się z językiem angielskim Quote Link to post Share on other sites
jakbu Share Posted April 4, 2014 (edited) Paraolimpiada zdrajców, czyli StrefaGier.com.pl :D Edited April 4, 2014 by jakbu Quote Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted April 4, 2014 Początek może być xD Reszta będzie w opisie :) Quote Link to post Share on other sites
Raven(tenprawdziwy) Share Posted April 4, 2014 Szkoda że cie nie było jak jezus zabił kolesi moim działkiem Quote Link to post Share on other sites