harryolo Share Posted June 22, 2014 (edited) Sytuacja ta miała miejsce po sformowaniu ekipy w którą wchodzili: ja (J) Pkow (P) Mój kumpel Ptaku (PT) oraz kumpel Pkowa Barszczyk (BA) Po ukończeniu napadu na bank wywiązał się taki o to dialog: (P): Ładnie panowie pełna profeska (J): Nom, weź żadnego cywili nie zastrzeliłem (P): No ja też nie (PT): Chyba nikt żadnego cywila nie zastrzelił (BA): TO TAM BYLI JACYŚ CYWILE!? Edited June 22, 2014 by harryolo Szklarek and pkowPL 2 Link to post Share on other sites
Jokero Share Posted June 22, 2014 yyyyy, słaba historyjka. MalyMorswinek 1 Link to post Share on other sites
Arolek Share Posted June 22, 2014 Na SB lepsze się pojawiały :b MalyMorswinek, markopol, LeadGhosT and 1 other 4 Link to post Share on other sites
Świrex Share Posted June 23, 2014 Tak to już jest z żartami sytuacyjnymi : | Post na forum jest domyślnie zbyt długą formą pisemną na takie historyjki. Ludzie nastawiają się z automatu na "coś więcej" i zazwyczaj (niestety) zawodzą. Gdyby zebrać jakąś kompilację, może przynajmniej jedna z wielu by rozbawiła i już temat byłby uratowany. A tak? Shoutboxowy spam w pełnym temacie. Dlatego "nie żeby hejt", ale daj na wstrzymanie z taką wylewnością (ewentualnie ogranicz się do SB). Link to post Share on other sites