Grzegorz Share Posted January 8, 2016 Zapraszam do oglądania :) Staszek, LeadGhosT, SsAyR and 2 others 5 Link to post Share on other sites
markooff Share Posted January 8, 2016 Bardzo fajna rozgrywka :) I miła nastrojowa muzyka w tle - to dodaje zawsze klimatu :) Ciekaw tylko jestem czy to była jedna grubsza misja (i podczas akcji zrobiło się ciemno) czy montaż z kilku ? BTW. słyszałem w którymś momencie komentarz odnosnie Scotta i jego przeróbek misji :D super że macie na bieżąco osobę(y) które się angażują także w map-makerstwo no i widać efekty :) Aż się chce pograć w takim zespole :) Pozdrawiam i życzę dalszych - samych sukcesów Grzegorz 1 Link to post Share on other sites
SsAyR Share Posted January 8, 2016 Nie, to była wciąż ta sama misja, tylko parametry były źle ustawione i doba trwała tylko 30 min :) Grzegorz 1 Link to post Share on other sites
markooff Share Posted January 8, 2016 :) :) no tak . Ale długa fajna rozgrywka wam wyszła za to Grzegorz 1 Link to post Share on other sites
Staszek Share Posted January 8, 2016 Jak zwykle super film Grzegorz ;), świetnie się to ogląda ,oby więcej takich materiałów ;). Żałuje, że mnie wtedy z wami nie było. @Markoff, Scott coś tam edytuje, ale na serwerze nie ma jego misji/edycji :P. W liberation jedyną zmianą są jakieś małe zmiany typu info. o naszej społeczności na mapie i zmienione sloty. Grzegorz 1 Link to post Share on other sites
Bart0s1996 Share Posted January 8, 2016 Bardzo fajnie się wtedy grało, ale to nic z oblężeniem kultowej już Athiry :D Fajnie zrobiony filmik. A to, że doba trwała 30 minut to dla mnie wielki plus bo rozgrywka się cały czas zmienia. Grzegorz 1 Link to post Share on other sites
Antithey Share Posted January 8, 2016 (edited) ,,Czemu jej nie ma k**wa tej broni" zdania zlozone :D,,Bez noktowizora to ja se w nosie moge poczyścić hu hu" xD Edited January 8, 2016 by Antithey Grzegorz 1 Link to post Share on other sites